Naar de inhoud springen

DV Food Professional

  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Ervaring
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Ervaring
  • Werkwijze
  • Contact
  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Ervaring
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Ervaring
  • Werkwijze
  • Contact

WERKWIJZE

DV Food Professional neemt uitputtend kennis van de business en analyseert bedrijfsprocessen op de werkvloer.

 

Fact based werken is voorwaardelijk.

 

Delegeren kan alleen als het monitoring systeem op orde is.

Geschiedenis

DV Food Professional staat voor Dirk Verboom Food Professional.

 

Dirk Verboom is de oprichter van Verboom Dairy Trading & Support B.V. (VDTS), handelend onder de naam Dairy Trading & Support B.V.

Dairy Trading & Support B.V. is een oer-Hollands vader-op-zoon bedrijf, dat in de jaren 1920 door grootvader Dirk Verboom is gestart met de verkoop van alles wat de boerderij te bieden had aan consumenten in de regio Rotterdam en Gouda.

 

Begin jaren 1960 zette zijn jongste zoon, Henk Verboom, een afsplitsing van het bedrijf voort. H. Verboom –boter, kaas en eieren, wild & gevogelte- is in 1965 als zelfstandige verder gegaan in Lekkerkerk en opende daar ook een winkel. De winkel sloot in 1972, maar in 2006 heeft (klein)zoon en huidig manager Dirk Verboom het familiebedrijf voortgezet.

Met deze lijn der geslachten kan gebogen worden over bijna 100 jaar ervaring in de Foodsector.

 

De familiebedrijven zijn altijd actief geweest in de omgeving van Gouda, dé kaasstad van Holland. De boompjes in het bedrijfslogo van Dairy Trading & Support B.V. verwijzen naar onze familienaam Verboom.

 

Tot op de dag van vandaag kunnen deze worden teruggevonden in een 16e-eeuws familiewapen in de wereldberoemde glas-in-lood ramen van de Grote of St.Janskerk in Gouda.

Arbeidsethos

DV Food Professional is ondernemend in het zoeken van oplossingen en hierbij niet risicomijdend, meer afwegend. Dit laaste echter tot de grens die desbetreffende opdracht toestaat in het zelfstandig nemen van beslissingen.

‘De job is niet gedaan voordat de laatste klant bediend is! Hierdoor zal niet gerust of gestopt worden totdat het project tot een goed einde is gebracht’

Overtuigingen

Als middenstanderszoon is van huis uit een sterk ontwikkeld commercieel gevoel meegekregen. Dat maakt dat er met een andere drive in projecten gestaan wordt. De missie is de klant te ontzorgen en deze moet na het project er op vooruit zijn gegaan of mag de impact juist niet gevoeld hebben.

De commerciële sense of urgency maakt dat DV Food Professional zich kan verplaatsen in beide uiteinden van de bedrijfsprocessen. Van verkoop tot productie, van klant tot de werkvloer.

Mede door genoten opleidingen wordt er vaker dan gemiddeld buiten geëigende paden gedacht om daar naar oplossingen te zoeken. Nieuwe technieken en methoden toepassen zonder aan vertrouwde kwaliteit te willen inleveren.

 

DV Food Professional waardeert (vak)mensen, houdt van productieprocessen en techniek, is financieel goed onderlegd en analytisch. Verder wordt er planmatig gewerkt én is er een goede overview.

DV Food Professional

Project Management van bouwkundige, installatietechnische, mechanisatie- en automatiseringsprojecten.
Interim Management voor organisatorische trajecten.

©2020 All Right Reserved | DV Food Professional