Kaasveredeling-, Smelt- & Rookkaasbedrijf in Lopik
Opdrachtgever | AFG Materials BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design & Engineering totaal, Automatisering en Uitvoering |
Periode | 2021-2023 |
Budget | xM€ |
Opdrachtgever | AFG Materials BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design & Engineering totaal, Automatisering en Uitvoering |
Periode | 2021-2023 |
Budget | xM€ |
Omvang:
✓ Site bouwkundig geschikt maken voor Food Productie
✓ Geïntegreerd warmwater- & klimaatinstallatie
✓ 700 m3/dag waterinname
✓ Afvalwaterzuiveringssystemen
✓ Separate rioolsystemen
✓ Nieuwe faciliteiten personeel en hygiëne routing
✓ Huisvesting site management en stafafdelingen
Opdrachtgever | Royal A-ware Ripening BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design & Engineering, Uitvoering, Livegang en financiële verantwoording |
Periode | 2018-2021 |
Budget | >13M€ |
Omvang:
✓ Bestaande site, uitvoering in een continue operatie
✓ Geconditioneerde opslag voor >5.000 ton kaas extra
✓ Opslag voor pekelkaas en Edammer kaas
✓ Installatie 2 nieuwe geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ Installatie 1 nieuwe geautomatiseerde omboxlijn
✓ Verhuizing 2 geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ Medium care verpakkingsafdeling voor gesloten producten
✓ Verhuizing 1 geautomatiseerde verpakkingslijn en 3 semi-automatische lijnen
✓ Huisvesting Site Management, Exportafdeling en Sales Support
✓ Nieuwe faciliteiten personeel en hygiëne routing
Opdrachtgever | Bouter Group BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design & Engineering totaal. |
Uitvoering Automatisering. | |
Periode | 2014-2017 |
Budget | 30M€ |
Omvang:
✓ Nieuwbouw, herbouw, verbouw bij een continue operatie
✓ High care verpakkingsafdeling voor >20 geautomatiseerde lijnen
✓ Installatie geautomatiseerde aan- en afvoerinstallaties
✓ Integratie met bestaande systemen
✓ Opslag met 8 warehouse cranes (o.a. Miniload)
✓ Automatische high speed palletizer
✓ Geconditioneerde opslag voor >4.500 ton kaas
✓ Installatie 2 nieuwe geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ ERP interfacing van automatisering
✓ Nieuwe hygiëne faciliteiten en routing
✓ Nieuwe huisvesting stafafdelingen en personeelsrouting
✓ Nieuwe entree, balie en visitatieruimte
Opdrachtgever | Royal A-ware Packaging BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design & Engineering, Uitvoering en Livegang |
Periode | 2013-2014 |
Budget | >20M€ |
Omvang:
✓ Geconditioneerde opslag voor >7.000 ton kaas
✓ Verhuizing 3 geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ Nieuwe site, gefaseerde en parallelle livegang
✓ High care verpakkingsafdelingen voor 24 (semi-)geautomatiseerde lijnen
✓ ERP interfacing met aan-/afvoerinstallatie in en rond de verpakkingsafdeling en opslag gereed product
Opdrachtgever | Bouter Group BV |
Project Manager | DV FOOD Professional |
Omvang | Design &n Engineering totaal, Automatisering en Uitvoering |
Periode | 2013 |
Budget | >3M€ |
Omvang:
✓ Site bouwkundig geschikt maken voor Food Productie
✓ Grondstofopslag van -2/+20℃
✓ Receptuur bereidingsruimtes
✓ High care afdeling voor 8 verpakkingslijnen
✓ Proefkeuken voor productontwikkeling
✓ Hygiëne faciliteiten en routing
✓ Huisvesting site management en stafafdelingen