Naar de inhoud springen

DV FOOD Professional

  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Referenties
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Referenties
  • Werkwijze
  • Contact
  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Referenties
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Referenties
  • Werkwijze
  • Contact

Referenties Projecten

  • TOKALI
  • Royal A-ware: Ripening
  • Bouter Group: Kaascentrale
  • Royal A-ware: Packaging
  • Bouter Group: Tapas Centrum

TOKALI

Kaasveredeling-, Smelt- & Rookkaasbedrijf in Lopik

 

Opdrachtgever AFG Materials BV
Project Manager DV FOOD Professional
Omvang Design & Engineering totaal, Automatisering en Uitvoering
Periode 2021-2023
Budget xM€

Omvang:

 

✓ Site bouwkundig geschikt maken voor Food Productie

✓ Geïntegreerd warmwater- & klimaatinstallatie

✓ 700 m3/dag waterinname

✓ Afvalwaterzuiveringssystemen

✓ Separate rioolsystemen

✓ Nieuwe faciliteiten personeel en hygiëne routing

✓ Huisvesting site management en stafafdelingen

Royal A-ware: Ripening

Rijpings- en Exportvestiging in Zeewolde

 

Opdrachtgever Royal A-ware Ripening BV
Project Manager DV FOOD Professional
Omvang Design & Engineering, Uitvoering, Livegang en financiële verantwoording
Periode 2018-2021
Budget >13M€

Omvang:

 

✓ Bestaande site, uitvoering in een continue operatie
✓ Geconditioneerde opslag voor >5.000 ton kaas extra
✓ Opslag voor pekelkaas en Edammer kaas
✓ Installatie 2 nieuwe geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ Installatie 1 nieuwe geautomatiseerde omboxlijn
✓ Verhuizing 2 geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ Medium care verpakkingsafdeling voor gesloten producten
✓ Verhuizing 1 geautomatiseerde verpakkingslijn en 3 semi-automatische lijnen
✓ Huisvesting Site Management, Exportafdeling en Sales Support
✓ Nieuwe faciliteiten personeel en hygiëne routing

 

Bouter Group: Kaascentrale

Verpakkingsbedrijf in Culemborg

 

Opdrachtgever Bouter Group BV
Project Manager DV FOOD Professional
Omvang Design & Engineering totaal.
Uitvoering Automatisering.
Periode 2014-2017
Budget 30M€

Omvang:

 

✓ Nieuwbouw, herbouw, verbouw bij een continue operatie
✓ High care verpakkingsafdeling voor >20 geautomatiseerde lijnen
✓ Installatie geautomatiseerde aan- en afvoerinstallaties
✓ Integratie met bestaande systemen
✓ Opslag met 8 warehouse cranes (o.a. Miniload)
✓ Automatische high speed palletizer
✓ Geconditioneerde opslag voor >4.500 ton kaas
✓ Installatie 2 nieuwe geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen
✓ ERP interfacing van automatisering
✓ Nieuwe hygiëne faciliteiten en routing
✓ Nieuwe huisvesting stafafdelingen en personeelsrouting
✓ Nieuwe entree, balie en visitatieruimte

Royal A-ware: Packaging

Verpakkings- en Rijpingsbedrijf in Almere

 

Opdrachtgever Royal A-ware Packaging BV
Project Manager DV FOOD Professional
Omvang Design & Engineering, Uitvoering en Livegang
Periode 2013-2014
Budget >20M€

Omvang:

 

✓ Geconditioneerde opslag voor >7.000 ton kaas

✓ Verhuizing 3 geautomatiseerde kaasbehandelingslijnen

✓ Nieuwe site, gefaseerde en parallelle livegang

✓ High care verpakkingsafdelingen voor 24 (semi-)geautomatiseerde lijnen

✓ ERP interfacing met aan-/afvoerinstallatie in en rond de verpakkingsafdeling en opslag gereed product

 

Bouter Group: Tapas Centrum

Tapas Productiebedrijf in Woerden

 

Opdrachtgever Bouter Group BV
Project Manager DV FOOD Professional
Omvang Design &n Engineering totaal, Automatisering en Uitvoering
Periode 2013
Budget >3M€

Omvang:

 

✓ Site bouwkundig geschikt maken voor Food Productie

✓ Grondstofopslag van -2/+20℃

✓ Receptuur bereidingsruimtes

✓ High care afdeling voor 8 verpakkingslijnen

✓ Proefkeuken voor productontwikkeling

✓ Hygiëne faciliteiten en routing

✓ Huisvesting site management en stafafdelingen

DV FOOD Professional

Project Management van bouw- en automatiseringsprojecten.
Interim Management voor organisatorische trajecten.

©2022 All Right Reserved | DV FOOD Professional