Naar de inhoud springen

DV Food Professional

  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Ervaring
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Ervaring
  • Werkwijze
  • Contact
  • Home
  • Resultaat
  • Doelgroep
  • Project Management
    • Project Management
    • Projecten
    • Ervaring
  • Interim Management
    • Trajecten
    • Ervaring
  • Werkwijze
  • Contact

Ervaring in Project Management

  • Royal A-ware: Ripening
  • Royal A-ware: Packaging
  • Bouter Group: Kaascentrale
  • Bouter Group: Tapas Centrum

Royal A-ware: Ripening

Royal A-ware Ripening: (Zeewolde)

 

Opdrachtgever  :  Site Manager  –  Live Gang

Project Management  :  DV Food Professional

Omvang  :  Design, engineering, uitvoering en budgetverantwoordelijkheid

Team  :  PM GVP, Engineer, TD, Site Manager

Duur  :  2018-2020, gefaseerd.

Budget  :  >12M€

Ontwerp, engineering en uitvoering van het geschikt maken van een gehuurde logistiek faciliteit voor:

 

  • Inbound op lastdragers en los,
  • Geconditioneerde Rijping met 1 automatische kaasbehandellijn,
  • Verhuizen en ombouwen 2 automatsiche kaasbehandellijnen
  • Installeren Omboxlijn,
  • Medium Care grootverpakkingsafdeling met meerder paraffineerinstallaties,
  • Automatisering aan- en afvoerinstallaties,
  • Gekoelde Warehousing van gereed product en Orderpicking,
  • Outbound in koeltrailers en –containers,
  • Hygiënische personeelsfaciliteiten,
  • Huisvesting van site management, commercie, customer service, logistiek, QSHE, technische dienst, afdelingsmanagers en kantine.

Royal A-ware: Packaging

Royal A-ware: Packaging (Almere)

 

Project Management  :  Site Manager  –  Uitvoering, Budget & Live Gang

Project Manager  :  DV Food Professional  –  Rijping, Rij- en Loopbeveiliging, ERP interfacing

Omvang  :  Design, engineering, uitvoering en live gang

Team  :  PM Verpakking, PM Logistiek, PM Facilities, Engineer, Operationele Afdelingsmanager, Applicatie Manager, Floor Manager

Duur  :  2013-2014, gefaseerd.

Budget  :  >20M€

Ontwerp, engineering en uitvoering van het geschikt maken van een gehuurde logistiek faciliteit voor:

 

  • Inbound op lastdragers en los en van emballage
  • Gekoelde en geconditioneerde Rijping
  • Verhuizen 3 automatische kaasbehandelingslijnen
  • Aanrijdbeveiliging
  • Markering looproutes
  • ERP interfacing Feed Installatie, Verpakkingsafdeling, Emballage-aanvoer, Palletise-installatie, automatische Warehousing, Orderpicking, Dock management

Bouter Group: Kaascentrale

Bouter Group: Kaascentrale (Culemborg)

 

Opdrachtgever  :  Site Manager  –  Uitvoering, Budget & Live Gang

Project Management  :  DV Food Professional  –  Ontwerp & Engineering, Mechanisatie, Automatisering & ERP interfacing

Omvang  :  Design, engineering, uitvoering

Team  :  PM Rijping, PM Mechanisatie, PM ERP & Besturing, PM Bouw, PM Verpakking, PM Pandgebonden installaties,

Project Controller & Communicatie, Site Manager, AH Supervisor

Duur  :  2014-2017, gefaseerd.

Budget  :  >25M€

Nieuwbouw, herbouw en verbouw van een facility die voor Albert Heijn produceert:

 

  • Inbound op lastdragers en los en van emballage
  • 3 WHC in geconditioneerde Rijping en 2 automatische kaasbehandelingslijnen
  • 1 WHC in gekoelde Rijping
  • Emballage-opslag en -aanvoerinstallatie
  • High Care Verpakkingsafdeling met >20 verpakkingslijnen
  • Automatische Feed-installatie
  • Gekoelde Warehousing gereed product
  • Automatische Storage in een Miniload installatie
  • Automatische Palletizer
  • ERP interfacing
  • Interfacing met Operatie
  • Hygiënische personeelsfaciliteiten
  • Extra kantoorlaag
  • Huisvesting afdelingsmanagers, QA, logistiek, kantine, entree (balie, visitatie)

Bouter Group: Tapas Centrum

Bouter Group: Tapas Centrum (Woerden)

 

Opdrachtgever  :  Site Manager  –  Uitvoering, Budget & Live Gang

Project Manager  :  DV Food Professional  –  Ontwerp & Engineering, Mechanisatie, Automatisering & ERP interfacing

Omvang  :  Design, engineering, uitvoering

Team  :  Site Manager

Duur  :  2013 Mei-September

Budget  :  >3M€

Verbouw tot een facility die voor Albert Heijn Borrelgemak assortiment produceert:

 

  • Inbound grondstoffen en emballage
  • Opslag bij diverse condities (droog en koel, van -2oC tot 20oC)
  • Uitpak- en voorbewerkingsruimte
  • High Care Verpakkingsafdeling voor 8 afvullijnen
  • Schoonmaakruimte emballage
  • Gekoelde Warehousing gereed product
  • Hygiënische personeelsfaciliteiten
  • Proefkeuken t.b.v. productontwikkeling
  • Huisvesting site management, planning, afdelingsmanagers, productontwikkeling, QA, logistiek, kantine

DV Food Professional

Project Management van bouwkundige, installatietechnische, mechanisatie- en automatiseringsprojecten.
Interim Management voor organisatorische trajecten.

©2020 All Right Reserved | DV Food Professional